KONFERENS PÅ HELSINGBORG ARENA

DIN ARENA FÖR ALLA SLAGS MÖTEN

Med runt 300 000 besök och cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser varje år är Helsingborg Arena en av regionens främsta spelplatser. Hos oss får du unika lösningar, hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Det där lilla extra, helt enkelt.

Planerar du en workshop, ett möte eller en större konferens? Då har vi det du söker! Helsingborg Arena erbjuder kreativa miljöer, flexibla möteslokaler och service i toppklass. Våra moderna lokaler går att anpassa efter dina önskemål och tillsammans kan vi skräddarsy unika lösningar, med eller utan mat och dryck från vår egen restaurang. Vi har stor erfarenhet av allt från små möten till sittningar med tusentals deltagare. Du hittar oss på bekvämt gångavstånd från kollektivtrafik och citys utbud. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Helsingborg Arena – stans härligaste mötesplats!

 

Boka redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Mejla konferens@hbgarena.se eller ring 042-10 77 00. Du kan också kontakta oss via formuläret nedan.

Konferens rum i Helsingborg Arena

”Helsingborg Arena är som klippt och skuren för att arrangera exklusiva och omfattande företagsarrangemang med bankett, underhållning och fest likt helgens stora arrangemang för K-fastigheter. Kombinationen av lokalernas flexibilitet och kompetensen hos arenans egna personal är ett vinnande koncept för oss. Vi på Stage Dream Productions ser redan fram emot nästa stora event som vi får förmånen att arrangera på Helsingborg Arena!”

/ Viktor Johansson, Eventproducent på Stage Dream Productions AB.

SE VÅRA OLIKA KONFERENSALTERNATIV

HENRYS LOUNGE

Konferensrum Henrys Lounge på Helsingborg Arena

Henrys lounge: Lounge för 20–150 personer. Fungerar både som mingelyta och samlingssal för möten och konferenser.

GERDAS SAL

Konferens och mötes lokal Gerdas sal på Helsingborg Arena

Sal för upp till 200 personer. Kan delas av i mindre rum med draperier. Passar fint för mingel och föreläsningar – eller både ock.

BUBBLAN

Konferens och mötes lokal Bubblan på Helsingborg Arena

Utrymme för upp till 250 personer. Ljust, fräscht och välkomnande året runt tack vare de stora fönsterpartierna.

PRESSKONFERENSEN

Rum för upp 60 till personer. Perfekt för möten, föreläsningar, workshops och grupparbeten.

Helsingborg Arena konferensbokning: