KONFERENS OCH EVENT PÅ HELSINGBORG ARENA

DIN ARENA FÖR ALLA SLAGS MÖTEN

Med runt 300 000 besök och cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser varje år är Helsingborg Arena en av regionens främsta spelplatser. Hos oss får du unika lösningar, hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Det där lilla extra, helt enkelt.

Planerar du en workshop, ett möte eller en större konferens? Då har vi det du söker! Helsingborg Arena erbjuder kreativa miljöer, flexibla möteslokaler och service i toppklass. Våra moderna lokaler går att anpassa efter dina önskemål och tillsammans kan vi skräddarsy unika lösningar, med eller utan mat och dryck från vår egen restaurang. Vi har stor erfarenhet av allt från små möten till sittningar med tusentals deltagare. Du hittar oss på bekvämt gångavstånd från kollektivtrafik och citys utbud. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Helsingborg Arena – stans härligaste mötesplats!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Mejla konferens@hbgarena.se eller ring 070-644 25 64. Du kan också kontakta oss via formuläret nedan.

Koenigsegg växlade upp – valde Helsingborg Arena

Ängelholmsbaserade Koenigsegg är en av våra nöjda kunder. Vid två tillfällen har vi haft glädjen att välkomna företagets medarbetare för bankett.

”Helsingborg Arena passade oss perfekt då vi vuxit ur vanliga mindre eventlokaler och de kunde hjälpa oss att skapa en unik miljö med plats för stor scen, runda bord och sittning för all vår personal. Vi hade ett mycket bra samarbete med Arenans personal som lyssnade på våra behov och vi fick jobba fritt med våra idéer och kunde genomföra de önskemål vi hade.

Helsingborg Arena har flexibla lokaler, bra ytor och bra location med kollektivtrafik och parkering.”

Christina Nordin
Event & Customer Loyalty Manager

”Helsingborg Arena är som klippt och skuren för att arrangera exklusiva och omfattande företagsarrangemang med bankett, underhållning och fest likt helgens stora arrangemang för K-fastigheter. Kombinationen av lokalernas flexibilitet och kompetensen hos arenans egna personal är ett vinnande koncept för oss. Vi på Stage Dream Productions ser redan fram emot nästa stora event som vi får förmånen att arrangera på Helsingborg Arena!”

/ Viktor Johansson, Eventproducent på Stage Dream Productions AB.

”Tack vare Arenans flexibla lokaler gick det alldeles utmärkt att förvandla en event/idrottshall till en tv-studio för inspelning av dramakomedi för SVT. Toppenbra tillmötesgående och kunnig personal och fräscha, rena och välmående lokaler gjorde hela inspelningsperioden till en lättjobbad och behaglig upplevelse.

/ Helena Eriksson, Produktionsledare på tv-produktionsbolaget Rafflande!

Helsingborg Arena konferensbokning: