FEST OCH EVENT

Vi älskar fest! Visste du att Helsingborg Arenas A-hall kan förvandlas till regionens största festlokal med plats för upp till 1 200 personer? Våra rymliga, flexibla hallar med intilliggande ytor skapar möjligheter för storslagna fester och event. Vi har en fast restaurang för 170 personer som kan utökas i angränsande lokal till 400 personer. Vi driver restaurangen i egen regi och har kapacitet för servering i många slags format. Välkommen med din bokning!

Mingelparty

Mingla på Helsingborg Arena! Vi erbjuder flera fina lokaler för din mingelfest. Bubblan är vår ljusa, trevliga lokal på plan 2. Här kan vi till exempel erbjuda små mingelrätter och kanapéer med passande dryck till. Vi kan även bygga scen i olika format utifrån just din fest och dina behov. Möjligheterna är stora. Välkommen att boka.

I Bubblan ryms upp till 300 mingelgäster.

mingel
Bubblan

Sommaravslutning & kick off

Bubblan är den perfekta lokalen för dig som vill arrangera en fest, avtackning, avslutning eller kick off. Här får ni en egen lokal med scen, ljud, ljus samt möjlighet att hålla presentationer. Vi möblerar lokalen antingen med långbord eller runda bord, allt utifrån dina önskemål och behov.

 

Middag i Bubblan har plats för:

Långbord med scen: 150 gäster

Runda bord med scen: 100 gäster

Långbord middag: 300 gäster

Runda bord middag: 120 gäster

Banketter

A-hallen

Vill du bjuda på elegant bankett eller ett riktigt maffigt party? A-hallen är regionens största festlokal med obegränsade möjligheter. Med hallens 2 000 kvadratmeter och 15 meter i takhöjd finns alla förutsättningar hälsa många gäster välkomna. Här kan upp till 1 200 personer sitta tillsammans i samma lokal med scen och LED-skärmar.

I anslutning till A-hallen ligger arenans rymliga huvudentré som passar perfekt för förminglet. Här finns även garderober och ett stort antal toaletter.
A-hallen är mycket flexibel och det finns även möjlighet att anpassa till mindre banketter som möbleras med antingen långbord eller runda bord. Här är allt möjligt, helt enkelt!

Bild på bankett