Julen på Helsingborg Arena är extra god

Julen tindrar lite extra på Helsingborg Arena. Bjud dina medarbetare eller kunder på en riktigt lyckad julfest eller glöggmingel. I våra flexibla lokaler kan vi ta emot mellan 20 och 4500 gäster. Vi skräddarsyr upplägget efter just ditt sällskap, och så lovar vi glittrande julstämning och service av högsta klass.

En AB(BA)SOLUTELY julshow på Helsingborg Arena

– Humor, magi & AB(BA)solutely julstämning!
Helsingborg Arena fyller tio år och firar med en hejdundrande julshow 1–2 december 2022. Välkommen till en helkväll som inleds med julens klassiska smaker, mycket humor och magi. Kvällen avslutas med en musikalisk scenshow med hög sing-a-long-faktor. Konferencier är ingen mindre än magikern David Persson som roar oss med ”Världens minsta julshow – i Arenaformat” under middagen.

När ni är mätta och stämningen är på ab(ba)soluta toppen drar 10-mannagruppen ARRIVAL from Sweden igång sin häftiga ABBA-show. Boka era platser redan idag och låt kollegor och medarbetare äta och dricka gott, uppleva Sveriges roligaste magiker på nära håll och inte minst njuta av ABBA:s oförglömliga hitlåtar.

ARRIVAL from Sweden har de senaste 20 åren sålt slut julshower i stora arenor som Malmömässan, Eriksbergshallen i Göteborg, Läkerol Arena i Gävle, Conventum i Örebro, Trädgår’n i Göteborg, Louise Dee Geer i Norrköping och Slagthuset i Malmö. Äntligen kan vi erbjuda samma totalupplevelse i Helsingborg Arena! Varmt välkommen med din bokning.

Priser
Främre parkett 995 kronor
Bakre parkett 895 kronor
Terrass 995 kronor
Läktare 795 kronor
Show utan mat 278 kronor

Jul show Helsingborg Arena 2022
Buffe på arenan

Julig buffélunch i Bubblan

Visa din uppskattning till medarbetare och/eller kunder med en härlig jullunch. Sittningen inleds med glöggmingel innan ni plockar från den trevliga buffén. Maten lagas i vår egen restaurang, med fokus på traditionella smaker och nyheter med en julig twist. Har ni tur snöar det utanför de stora, vackra fönstren! Bubblan är en ljus och rymlig lokal som passar både det mindre och det större sällskapet. Behöver ni en mindre scen ordnar vi det.

 

300 gäster vid långbord utan scen

150 gäster vid långbord med scen

Vi tar emot sällskap från 50 gäster. Pris 295 kr ex moms per person.
Välkommen att boka er jullunch via frida.granflo@helsingborg.se.

BERTIL

Bertil Alm

Sälj & Utvecklingschef

Helsingborg Arena & Scen
Email
bertil.alm@helsingborg.se

Telefon
073 231 14 09

Välkommen att boka eller skicka din förfrågan för AB(BA)SOLUTELY julshow på Helsingborg Arena