Den 21-22 november gästar succémässan Krakel & Spektakel Helsingborg! Familjemässan som har allt för familjen – ung som gammal. 2015 års Krakel & Spektakel kommer vara fullspäckad med nyheter, aktiviteter, mässerbjudanden och uppträdanden. Allt för att ge besökarna en minnesvärd dag!

Efter 3 mässor i Halland tar de nu sin populära mässa vidare ner till Skåne. Mässan satsar mycket på upplevelsen för besökarna och många bra utställare och en mässtidning ges ut till hushållen och besökarna när det närmar sig. Läs mer på webben och delta i roliga tävlingar och presentationer av våra samarbetspartners. Det kommer också att arrangeras en Krakel & Spektakel-turné där härliga maskotar och figurer följer med.

Arrangören söker utställare som vill vara med

Vi vet att just Ni har mycket att ge besökarna på Krakel & Spektakel! Och inte minst – mycket att få tillbaka! Det finns fortfarande inget bättre än att mötas i verkligheten. Vi är angelägna om att skapa en inspirerande plats där besökare och utställare enkelt ska kunna mötas. Det är det personliga mötet mellan besökare och utställare som ger Er möjligheten att nå ut direkt till potentiella kunder, samt möjligheten att få visa upp Era produkter – allt under ett och samma tak.

Vi kommer ha över 90 unika företag och organisationer som samlas i Helsingborg Arena under helgen.

Ta kontakt via info@krakelochspektakel.se.

Välkomna till den stora familjemässan

www.krakelochspektakel.se
www.facebook.se/krakelochspektakel