KONFERENS PÅ HELSINGBORG ARENA

Välkommen till rymliga Helsingborg Arena

Kan man mötas och konferera i coronatid? Hos oss på Helsingborg Arena går det utmärkt! Vi erbjuder en trygg miljö för alla slags möten och konferenser i våra luftiga och flexibla lokaler.

Toppmoderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Vi som arbetar här levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Självklart kan samtliga hallar och mötesrum anpassas efter önskemål.

Vi erbjuder flexibla lösningar. Det unika läget i centrala Helsingborg gör att det är promenadavstånd till både hotell och restauranger, färjor och kollektivtrafik – perfekt för både arrangör och besökare. Vi hjälper er att förverkliga era planer.

 

Boka konferens

Kontakta oss för mer information och bokning. Mejla konferens@hbgarena.se eller ring 042-10 77 00. Du kan också kontakta oss via formuläret nedan.

Konferens1000x600

Hos oss är det enkelt att hålla avstånd

Restriktionerna om max 50 personer vid allmänna sammankomster gäller inte för möten och konferenser som är stängda för allmänheten. Vi vill hälsa dig varmt välkommen att boka ditt nästa möte eller konferens hos oss.

Självklart ska det kännas tryggt att besöka Helsingborg Arena i coronatid. Därför följer vi myndigheternas rekommendationer och arbetar löpande med att se över våra rutiner. Genom noggranna riskbedömningar säkerställer vi social distansering och för att minska risken för smittspridning har vi vidtagit en rad åtgärder i våra rymliga och anpassningsbara lokaler.

  • Vi tar inte in lika många konferensgrupper samtidigt för att kunna säkerställa att olika grupper hålls åtskilda.
  • Varje grupp får egna toaletter och separat entré.
  • Vi erbjuder olika serveringstider för att hålla din grupp åtskild från andra grupper vid lunch och fika.
  • Vi erbjuder vi en större konferenslokal än nödvändigt för att alla deltagare ska kunna sitta med rekommenderat avstånd till varandra.
  • Den senaste tekniken möjliggör hybridmöten med webbkamera och högtalartelefon.
  • Vi erbjuder catering och hanterar all servering av mat och fika på ett ansvarsfullt sätt.
  • Städrutinerna för toaletter, kök och gemensamma utrymmen är förstärkta.
  • Det finns handsprit i möteslokaler, på toaletter, i reception och restaurang mm.
  • Samtliga i Arenans personalstyrka är självklart helt friska när de är på jobbet.

SE VÅRA OLIKA KONFERENSALTERNATIV

Helsingborg Arena konferensbokning: