Fira in julen tillsammans med dina kollegor!
I år dukar Helsingborg Arena upp ett dignande julbord som passar både det större arbetslaget och den mindre gruppen. Skräddarsy er julfest så att den blir precis som ni vill ha den. Välj att boka endast julbord, eller lägg till en stämningsfull julshow. Vilken julfest passar er bäst?

 

Julbord
Vår restaurang dukar upp ett julbord med klassiska smaker, sill och småvarmt. Och kanske en och annan överraskning.

Pris: 450 kr exkl. moms

 

Julbord med tillhörande show
Ni äter julbord tillsammans och ser därefter en show. I år kan ni välja mellan två föreställningar båda fantastiska, men på helt olika vis.

Vinterkväll med Peter Jöback. 16 december Stämningsfullt är bara förnamnet när Peter Jöback dyker upp på Helsingborg Arena inför årets finaste högtid. Det blir en poetisk och storslagen show där han visar publiken var han står idag, 20 år efter albumet ”Jag kommer hem igen till jul”.  Välkommen till en gnistrande högtidskväll med den allra bästa musiken.

Tomten och Bocken – rider igen 9 december, är en julshow med radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson. Det kommer bli en föreställning med humor, jul och galna upptåg, men också musik framförd av ett stort tiomannaband. En sprakande helkväll, helt enkelt. SLUTSÅLT

Pris: 450 kr exkl. moms + showens biljettpris

Välj det alternativ som passar er bäst och boka enkelt, så ser vi på Helsingborg Arena till att ni får en härlig kväll tillsammans!

Mejla oss för att boka julens fest: konferens@hbgarena.se

Dryckespaket finns som tillval till alla alternativ.

A webform by Podio