Om covid-19 och ditt besök hos oss

På grund av regeringens beslut att stoppa allmänna sammankomster med fler än 50 personer är vårens evenemang på Helsingborg Arena framflyttade eller inställda. De som har köpt biljetter till berörda evenemang meddelas via e-post. Vi rekommenderar alla biljettköpare att kontinuerligt hålla sig uppdaterade via vår webbsida.

 

Besök inte Helsingborg Arena om:

  • du har symtom, även lindriga, på luftvägsinfektion eller förkylning.
  • du är över 70 år.
  • du tillhör en riskgrupp.

Läs mer om covid-19 på Folkhälsomyndighetens hemsida.

 

Evenemang som påverkas till följd av 50-regeln (tidigare 500-regeln):

Grease – på turné
Musikalen Grease på turné den 3 april är inställd med anledning av regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster på fler än 50 personer. Du som har köpt biljett kontaktas av oss via e-post.

Molly Sandén – Stark & svag & allting däremellan
Konserten 4 april är framflyttad. Nytt datum är 2 oktober 2020.
Håll i din biljett – den gäller för det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet eller har biljettfrågor, kontakta biljett@helsingborg.se. Eventuellt återköp kan göras fram till och 1 maj 2020.

Yrkes-SM
Yrkes-SM 22-24 april är inställt. WorldSkills Sweden och Familjen Helsingborg hoppas att kunna genomföra Yrkes-SM eller delar av evenemanget vid ett senare tillfälle. Mer information hittar du på yrkessm.se.

SeeYouMonday Afterwork
SeeYouMonday Afterwork 27 mars är inställd. Nytt datum är 28 augusti 2020. Håll i din biljett – den gäller för det nya datumet. Läs mer på arrangörens hemsida.

Idol-audition
TV-programmet Idol har ställt in sin audition på Helsingborg Arena. Digital ansökan via TV4 fram till 31 mars. Läs mer på tv4.se/idol

Mayhem – Sveriges fetaste extremsportshow
Mayhem show på Helsingborg Arena är framflyttat. Nytt datum för showen är 12 december. Håll i din biljett – den gäller för det nya datumet.

Pippi kommer till stan!
Pippi kommer till stan på Helsingborg Arena är framflyttat. Nytt datum för föreställningen är 22 augusti. Håll i din biljett – den gäller för det nya datumet.

Schack-SM.
Schack-SM på Helsingborg Arena är framflyttat. Nytt datum för evenemanget är 2–11 juli 2021.

Bomässan
Bomässan 11–13 september är framflyttat. Nytt datum för mässan är 30 oktober-1 november 2020. Läs mer här.

 

INFORMATIONEN PÅ DEN HÄR SIDAN UPPDATERAS KONTINUERLIGT

Sidan uppdaterades 2020-05-07 kl. 15.43.