Om covid-19 och ditt besök hos oss

Helsingborg Arena följer Folkhälsomyndighetens rekommendation och regeringens beslut om att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer.

Ordinarie köpevillkor gäller just nu för redan köpta biljetter. Om ett evenemang/föreställning/konsert blir inställt kommuniceras detta direkt med kund via mejl och hemsida. Då meddelas även hur köpevillkoren eventuellt påverkas. Vi rekommenderar alla biljettköpare att kontinuerligt hålla sig uppdaterade via vår hemsida kring status för kommande evenemang.

 

Besök inte Helsingborg Arena om:

  • du har symtom, även lindriga, på luftvägsinfektion eller förkylning.
  • du är över 70 år.
  • du tillhör en riskgrupp.

Läs mer om covid-19 på Folkhälsomyndighetens hemsida.

 

Evenemang som påverkas till följd av 50-regeln (tidigare 500-regeln):

Bomässan
Bomässan 13–15 mars är framflyttad till 11–13 september.
Arrangören återlöser biljetter till det inställda datumet. Läs mer här.

Grease – på turné
Musikalen Grease på turné den 3 april är inställd med anledning av regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster på fler än 50 personer. Du som har köpt biljett kontaktas av oss via e-post.

Molly Sandén – Stark & svag & allting däremellan
Konserten 4 april är inställd. Nytt datum är 2 oktober 2020.
Håll i din biljett – den gäller för det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet eller har biljettfrågor, kontakta biljett@helsingborg.se. Eventuellt återköp kan göras fram till och 1 maj 2020.

Yrkes-SM
Yrkes-SM 22-24 april är inställt. WorldSkills Sweden och Familjen Helsingborg hoppas att kunna genomföra Yrkes-SM eller delar av evenemanget vid ett senare tillfälle. Mer information hittar du på yrkessm.se.

SeeYouMonday Afterwork
SeeYouMonday Afterwork 27 mars är inställd. Nytt datum är 28 augusti 2020. Redan köpta biljetter kommer att gälla det nya datumet. Läs mer på arrangörens hemsida.

Idol-audition
TV-programmet Idol har ställt in sin audition på Helsingborg Arena. Men det går fortfarande bra att söka till Idol – på TV4:s hemsida kan man skicka in sitt bidrag digitalt, senast 31 mars. Läs mer på tv4.se/idol

Mayhem – Sveriges fetaste extremsportshow
Mayhem show på Helsingborg Arena är framflyttat. Nytt datum för showen är 12 december. Redan köpta biljetter kommer att gälla det nya datumet.

Pippi kommer till stan!
Pippi kommer till stan på Helsingborg Arena är framflyttat. Nytt datum för föreställningen är 22 augusti. Redan köpta biljetter kommer att gälla det nya datumet.

 

INFORMATIONEN PÅ DEN HÄR SIDAN UPPDATERAS KONTINUERLIGT

Sidan uppdaterades 2020-04-07 kl. 12.54.