Helsingborg Arena

Idrottsoasen

Idrottsoasen vy - fotograf Fredrik BerggrenBakom Helsingborg Arena ligger Idrottsoasen – en lek-, sport och rörelseanläggning på ca 5 000 kvadratmeter i en helt unik miljö! Här hittar du specialplaner för aktiviteter och streetsporter som streetbasket, innebandy, futsal, parkour, beachvolleyboll, pannafotboll, paddeltennis, boule och även bouldering, utegym och pingis. Det finns också en dansstation, där du kan koppla din egen smartphone till högtalarsystemet och dansa loss. Belysningen är rörelsekänslig och tänds när du kliver in på en bana.

Du som är under 19 år kan låna utrustning på Idrottsoasen vardagar klockan 11:00-19:00 och på helger klockan 10:00-17:00.

Du behöver inte vara med i en förening för att kunna ha en aktiv fritid. Här är alltid öppet och du behöver inte boka banorna. Det är bara att komma.

 Illustrationsplan Idrottsoasen

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »