Helsingborg Arena

Helsingborg Horse Week

2015 är det premiär för en 10 dagar lång hästfest på fantastiska Helsingborg Arena. Med bästa läge mitt i city, i en toppmodern arena med 4 400 sittplatser, kommer Helsingborg att erbjuda årets höjdpunkt. Ett unikt tillfälle att se hästhoppning i världsklass och shoppa på en mysig häst- och lantlivsmässa.

För första gången någonsin arrangeras det ett riktigt stort internationellt ridsportsevenemang i Helsingborg, tack vare ett samarbete mellan Helsingborg Arena och Helsingborgs Fältrittklubb (HFRK). Nya Helsingborg Horse Week kommer bli en pulserande ridvecka där både internationella som nationella hoppryttare tävlar.

Häst- och lantlivsmässa

I anslutning till tävlingarna kommer det arrangeras en häst- och lantlivsmässa där alla med entrébiljett har fritt inträde. Mässan spänner över ca 2 300 m2.

För alla utställare så ingår fribiljetter till utställarbaren för era bästa kunder. Det ger er en möjlighet att bjuda era kunder på fika, sport på högsta nivå – och inte minst stärka era relationer och skapa nya affärer inne i arenan.

Vi ses den 23 oktober – 1 november 2015!

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »