Helsingborg Arena

Mat & dryck vid evenemang

I samband med konserter och evenemang i Helsingborg Arena serverar Restaurang Dahlberg mat i restaurangen och på terrassen. 

Se menyer och boka bord i restaurangen. 

Terrasspaket

Från de fyra terrasserna som vetter ut mot Arenan, och som är tillgängliga för bokning vid utvalda evenemang, har man en fantastisk panoramautsikt över Helsingborg Arena. Där tar Dahlbergs personal hand om er under kvällen och ser till att ni får en trevlig upplevelse i samband med ert besök. Du hittar Terrasspaketet under respektive evenemang som har detta erbjudande.

Restaurangpaket

I samband med konserter och evenemang i Helsingborg Arena serverar Restaurang Dahlberg en för evenemanget specialkomponerad meny. Ni avnjuter denna i restaurangen för att sedan gå ut i Arenan och ta del av kvällens evenemang.
Läs mer om aktuella menyer och bokning.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »