Helsingborg Arena

Konferera i Helsingborg Arena

Stora, få eller väldigt många – Helsingborg Arena ger alla konferenser en upplevelse i en kreativ och modern miljö. Med eller utan mat och dryck i toppklass av krögaren Per Dahlberg, kan du komponera din konferens som du vill.

I Helsingborg Arena finns större konferensrum, pressrum, terrasser och loungemiljö med olika faciliteter. Arenan är Sveriges nyaste och andas inspiration!

HENRYS LOUNGE

Henrysloung

Henrys Lounge är ett rum som byter skepnad efter behov. Den perfekta kombination mellan vardagsrum och samlingssal gör att rummet passar alla möjliga sammanhang.

Läs mer och boka

BUBBLAN

Bubblan

Det vi kallar Bubblan är en den ljusaste och vackraste foajédelen på Helsingborg Arena. Här har vi allt från mingel och små mässor till föreläsningar.

Läs mer och boka

GERDAS SAL

Gerdassal

Gerdas sal är vårt största konferensrum och passar för samlingar upp till 250 personer men kan även lätt delas av med mjuka draperier. Kombinera föreläsning med mingel.

Läs mer och boka

BIBLIOTEKET

Biblioteket

Lugnt, tyst och fokuserat. Det här är vårt lugnaste rum för att gnugga geniknölarna, jobba i grupp eller förmedla kunskap.

Läs mer och boka
Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »