Helsingborg Arena

Inställt evenemang: Vintergalan

Vintergalan är inställd.

Information till dig som köpt biljett till Vintergalan på Helsingborg Arena den 26 november.
Det är med stor sorg i våra konserthjärtan som vi måste meddela att årets Vintergalan pga ändringar i produktionen tyvärr inte kommer stanna till i Helsingborg.

Transticket, som har hand om biljettförsäljningen, kommer nu påbörja återbetalningen av dina pengar. Om du köpt biljetterna via webben, sätts återbetalningen automatiskt in på det kort/konto som du använde vid köpet. Återbetalningen kommer ta ca 5-7 bankdagar. Biljetter köpta på ett ombud i Helsingborg kan återbetalas på plats på Helsingborg Arena. Vid inställt evenemang återbetalas ej serviceavgifter.

Utöver återbetalning av biljetterna så erbjuder vi alla er som köpt biljetter i Helsingborg fria biljetter i Halmstad eller Malmö.
Datum för de showerna:

• Halmstad  25 november

• Malmö  1 och 2 december

Om du inte vill gå i någon av de städerna så behöver du inte göra någonting. Dina pengar för Helsingborg återbetalas automatiskt. Vill du ha biljetter till någon av de tre showerna ovan så mailar du till biljett@blixten.se så återkommer vi med bekräftelse och biljetter.

Med vänlig hälsning/ Blixten & Co

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »