Helsingborg Arena

Välkommen till årets Bomässa!

Är det köket som behöver en makeover? Är det dags att byta ut det slitna golvet i vardagsrummet? Kanske börjar bli dags att investera i en ny energisnål och miljövänlig värmepump? Eller är du redo att äntligen ta steget och renovera badrummet? Oavsett om du vill renovera om eller bygga nytt är du välkommen till årets Bomässa!

Vi har samlat både lokal och nationell kompetens inom många olika branscher. Kunnig personal som står i en rad, så får du tips, inspiration och bra erbjudanden. Perfekt så kan du komma igång med eller komplettera dina projekt.
Bäst av allt – Bomässan kan ge svar på frågor, ansikte mot ansikte. Det kan också vara så att du hittar lösningar som du har aldrig tänkt på eller hört talas om?

 

Besök Marias Loppisverkstad

Har du någon inredningsdetalj eller möbel hemma som du skulle vilja styla om?
I Marias loppisverkstad, som är öppen alla lördagar på Bomässan hjälper inredaren och programledaren Maria Celin dig att förnya din favoritpryl eller möbel. Kanske har du en stol du vill klä om, en gammal pall som behöver en ny look, eller lampa som du vill göra något nytt med.

 

Vad kan du ta med dig?

Av utrymmesskäl är det bara möjligt att ta med produkter som inte är större eller tyngre än att du kan bära dem. Du kan även ta med dig bilder på möbler så kan Maria tipsa dig om lämpliga åtgärder.

Behöver du hjälp med din trädgård?
Då ska du inte missa när finalisterna i SVT:s Trädgårdskampen, Peter Bengtsson och Tony Johansson gästar mässan. Med en fantastisk entusiasm och inlevelse ger Peter och Tony dig praktiska tips och inspiration inför årets trädgårdssäsong.

 

Pyssla med Kitty – vinn presentkort från Panduro!

I år finns det massor av kul aktiviteter för barnen på Bomässan! Vad sägs om att få tillbringa dagen med alla barns favoritpysslare Kitty Jutbring? På alla söndagar på Bomässan (förutom Vänersborg) finns programledaren och pysselproffset Kitty på plats och pysslar med barnen.

 

Lördagsunderhållning på mässan!

Seth Engström gästar alla våra mässor och bjuder på en underhållande show på scenen. Dessutom träffar du honom på mässgolvet där han minglar runt och utför sina grymma korttrick. Seth Engström har en diger meritlista, han är 10-faldig svensk mästare i trolleri och kom två i TV4:s program Talang 2008. När Kungen fyllde år 2011 var han som enda artist inbjuden att trolla.

 

Nytt lekområde

I vårt nya mysiga lekområde kan de små besökarna roa sig med vår populära maskot Fixit, besöka våra små mini-städer och spela TV-spel, se på film och pyssla.

 

Succén fortsätter – missa inte Ballongsläppet

Varje söndag strax innan mässan stänger släpper vi ner 200 ballonger från taket. I flera av ballongerna finns otroligt fina priser från våra utställare. Kom till scenen och var beredd när ballongerna faller. Kanske blir det du som går hem med en drömvinst från en av våra utställare!

 

Ingen Bomässa utan Clownen Mike

Vad vore väl Bomässan utan Clownen Mike? Söndag är en perfekt dag att besöka mässan då uppträder Clownen Mike vid två tillfällen och vid det senare får barnen möjlighet att lära sig trolla

 

Fredag 10/2: 12:00-18:00

Lördag 11/2: 10:00-17:00

Söndag 12/2: 10:00-17:00

Entrépriser:

Vuxen: 80 kr

Studerande/Pensionär: 60 kr

Barn under 13 år:  fri entré

Mer information på Bomässans hemsida. 

 

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »