Helsingborg Arena

Tumungo – den bruna isbjörnen

Tumungo – den Bruna Isbjörnen är Minna Slotthedens historia om Tumungo som växer upp på Nordpolen med sina syskon och föräldrar som alla har en annan färg på pälsen. 

En dag spricker isen och Tumungos bästa vän, snögubben Hatte, far iväg över det stora farliga havet.
Tumungo ger sig ut på ett äventyr för att rädda sin vän. Till hjälp har han några nyfunna vänner, Inuiten Anileve och sälen Nahoj. Tillsammans måste de bli modiga för att våga rädda Hatte. Samtidigt letar Tumungo efter svar på frågan varför han känner sig annorlunda än de andra isbjörnarna.

Under hela äventyret träffar de massor av olika karaktärer såsom pirater, pingviner och sjömän samtidigt som de fortsätter sin jakt för att hitta Hatte innan han smälter bort.

Tag chansen att se en rolig, upplyftande och känslosam show som har nära till både skratt och en och annan tår. Detta är en färgsprakande barnmusikal med inslag av allt från dans, akrobatik, parkour, voltige, luftakrobatik och cirkuskonster. Musikalen innehåller häftiga, medryckande sånger där både barn och vuxna tar ton, tonsatta av låtskrivaren och producenten Mattias Olsson. Artisterna består till största delen av barn och ungdomar, alla medlemmar i Caprifolens Voltigeförening.

Rullstolsbiljetter finns på Terrass C och bokas via hbgarena@helsingborg.se

 

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »