Helsingborg Arena

Tubecon

Tubecon är ett turnerande event där fansen får uppleva några av landets största kändisar på sociala medier. Den 7 oktober gästar eventet återigen Helsingborg och Helsingborg arena mellan 12.00-18.00!

Passa på och träffa några av landets största kändisar på sociala medier och deras fans. Säg hej, ta en bild och krama din idol! Det kommer också finnas signeringsbord, paneler om näthat och HBTQ-frågor, gaming-område och en scen där det bjuds på challenges, videoinspelningar och tävlingar. 

Är du förälder? Tubecon har en Parents Park. Det är lite som barnlandet på IKEA men för föräldrar. Där finns föreläsningar om vad barnen egentligen gör på sociala medier, gott kaffe och wifi!

Läs mer om Tubecon på www.tubecon.se

Se filmen från Tubecon 2016:

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »