Helsingborg Arena

Öresundskraft Parkour Camp 2015

Välkommen till Öresundskraft Parkour Camp 2015 – By Air Wipp

Upplev parkour inne i Helsingborg Arena! I år kommer det arrangeras 2 stycken Summer Camps den 6-12 juli. Ett Pro och ett Basic-läger.

En gala för Barncancerfonden blir avslutningsshow den 8 juli klockan 18.30. Inträdet är gratis och man får ta med hur många man vill. På plats görs insamling som går direkt till Barncancerfonden.

Parkour började ungefär som gymnastik under kontrollerade former, men utövarna ville addera mer än bara gymnastik. Mattor, väggar och golv begränsade utvecklingen, så när den nya sporten togs utanför hallarna och applicerade den utomhus – då föddes parkour på riktigt.

BASIC 5-8 juli: 
Basic är åldern mellan 10 – 15 år. Det har inget att göra om du är nybörjare till mest avancerad i världen. Vi kommer se till att utmaningen är för din grad. På BASIC kommer vi ha föreläsningar och uppstyrda träningar. Våra träningsläger är inte bara träningar. Det är en upplevelse.

PRO 8-11 juli:
Pro Camp kommer vara två delar. Den stora delen kommer vara fri träning för dom som väljer det. Där kommer också finnas möjlighet till gruppträning för nybörjare också. Är du vuxen och kommer bara ha möjlighet till en dags träning så kommer den möjligheten också att finnas.

Airwipp-poster-webb

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »