Helsingborg Arena

Stjärnklart

Nu har vi släppt årets stora julshow på Helsingborg Arena!

Stjärnklart är mycket mer än en vanlig show. Det är en helkväll i ordets rätta bemärkelse. Du märker skillnaden så fort du kliver in i Arenan och känner stämningen som vibrerar av spänning och förväntan.

1 december kommer Stjärnklart för första gången till Helsingborg Arena. Carola, Loreen och Måns Zelmerlöw är några av dem som i höst – under ledning av elegante David Hellenius – möter publiken i en humor- och musikshow med anor från 1980-talet.

Konceptet började med några få oannonserade föreställningar 1986 och med tiden har framgångarna växt. Från början stod artister som Magnus & Brasse, Björn Skifs och Lill-Babs på scenen. Arrangemangen kantades då av hemlighetsmakeri. Företag bjöds in att köpa större antal biljetter, vilka blev alltmer eftertraktade när halva Sveriges artistelit ville uppträda. Men nu är showerna öppna för en större publik och även privatpersoner är välkomna.

Åldersgräns 18 år. 13 år med målsman.

 

Årets artister

Måns Zelmerlöw
Carola
Ace Wilder
Petra Marklund
Loreen
David Hellenius

 

För företags- och gruppbokning, ring 0771-60 40 00 eller boka showbiljetter här.

 

MATPAKET

Bankett under stjärnklart

VIP-BANKETT

Njut av högklassig underhållning från första parkett med Stjärnklarts lyxigaste paket. Du och ditt sällskap välkomnas till festligheterna med ett glas mousserande vin. Under kvällen avnjuts en välkomponerad trerättersmeny med tillhörande viner i den stämningsfullt dukade Arenan. Den stjärnspäckade showen upplever ni från ert middagsbord, med bästa placering. Kvällen avslutas med en trivsam efterfest för den som vill.

1 695 kr

1 877 kr, inklusive moms

BOKA VIP-BANKETT

 

Dukning under bankett Stjärnklart

BANKETT

Njut av kvällens högklassiga underhållning från middagsbordet. Ni välkomnas till festligheterna med ett glas mousserande vin. Under kvällen vankas det en välkomponerad trerättersmeny med tillhörande viner i den stämningsfullt dukade Arenan. Ni sitter på utmärkta platser, som gör det möjligt att njuta av vår stjärnspäckade show från middagsbordet. Kvällen avslutas med en trivsam efterfest för den som vill.

1 395 kr
1 559 kr, inklusive moms

BOKA BANKETT

 

Julbord i stjärnklart

JULBORD PREMIUM

Njut av högklassig underhållning med bästa placering på läktaren med vårt premiumpaket. Kvällen börjar med att du och ditt sällskap njuter av ett välsmakande julbord med något för alla smaker. Lagom till showstart intar du och dina gäster Arenans bästa läktarplatser där ni njuter av kvällens stjärnspäckade show. Därefter fortsätter kvällen med en trivsam efterfest för den som vill.

1 195 kr

1 288 kr, inklusive moms

BOKA JULBORD PREMIUM

 

JULBORD

Njut av högklassig underhållning från våra läktarplatser. Kvällen börjar med att du och ditt sällskap njuter av ett välsmakande julbord med något för alla smaker. Lagom till showstart intar du och dina gäster era sittplatser på Arenan där ni njuter av kvällens stjärnspäckade show. Därefter fortsätter kvällen med en trivsam efterfest för den som vill.

995 kr

1 076 kr, inklusive moms

BOKA JULBORD

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »