Helsingborg Arena

SM i dans

Efter förra årets succé i Helsingborg Arena, med över 700 tävlingsdansare och fullsatta läktare, har Dansklubben Impetus och Helsingborgs Dansförening fått äran att stå som värdföreningar även för SM i Dans 2016.

SM i Dans är ett arrangemang som omfattar SM i BRR-danser (Bugg, Rock’n’roll, Boogie Woogie, Lindy Hop och Dubbelbugg) och SM i Standard- och Latindanser (t.ex. Vals, Quickstep, Samba och Cha Cha). Det utlovas en fartfylld tillställning med dans i världsklass, bra musik, uppvisningar och en fantastisk atmosfär på läktarna.

Konferencierer för SM-tävlingarna i Helsingborg Arena blir förra årets succépar Tobias Karlsson (bl.a. känd från Let’s Dance) och Håkan Thorsell. Prisutdelare blir Rasmus och Tove Holmqvist, det underbara syskonparet från Eskilstuna som spridit massor av glädje och inspiration genom sin karriär.

Kom och se våra skånska dansare göra upp om SM-medaljerna!


Öppettider
Lördag 08:00-21:00
Söndag 08:30-19:30

Missa inte!
Lördag kl. 15:30, invigning och start finalpass.
Söndag kl. 14:30, uppvisning och start finalpass.

Gilla evenemanget på Facebook: https://www.facebook.com/events/832361130213406/
Mer information: www.smidans.se

Officiellt tidsschema

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »