Helsingborg Arena

Seriepremiär FC Helsingborg – Växjö Vipers

Äntligen är det dags för seriepremiär i #svenskasuperligan. FCH tar emot Växjö hemma och det är dags att visa upp en ny version på plan. Truppen är spetsad med stjärnvärvningarna Juha Kivilehto och Hampus Dargren och det ska onekligen bli väldigt spännande vad Kent och Magnus kan få ut av årets trupp.

SM-bronsmedaljörerna i FC Helsingborg tar i första matchen emot Växjö Vipers med förra FCH-arna Oliver Johansson och Niklas Nordén i spetsen! Matcherna mot Vipers brukar alltid bli griniga och sevärda historier. Matchen är dessutom extra speciell då det blir Juha Kivilehtos comeback i FCH-tröjan. Den finske landslagsstjärnan är efter ett par år hemma i Finland tillbaka i randig mundering för att leda sitt FCH mot en SM-final. Häng med på resan från början!

Helsingborgslaget FC Helsingborg i högsta innebandyserien SSL. Fotograf: Fredric Berggren
Helsingborgslaget FC Helsingborg i högsta innebandyserien SSL. Fotograf: Fredric Berggren
Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »