Helsingborg Arena

Pippi Långstrump EXTRA FÖRESTÄLLNING!

Pippi kommer till stan!

Nu är det dags för den älskade familjemusikalen ”Pippi Långstrump” att komma till Helsingborg. Följ med på denna hisnande musikalföreställning där Pippi Långstrump och hennes vänner bjuder på sång och dans, bus och lustiga påhitt.

När Pippi, världens starkaste tjej, flyttar in i Villa Villekulla träffar hon Tommy och Annika. De blir förvånade då Pippi inte bor tillsammans med sin mamma och pappa utan med sin apa Herr Nilsson och sin häst Lilla Gubben. Vi träffar också Prussiluskan som inte tänker ge sig förrän Pippi kommit in på barnhem. Till sin hjälp har hon poliserna Kling och Klang. Spännande värre blir det då bovarna Dunder-Karlsson och Blom fått nys om Pippis alla guldpengar.

En dag besöker de tre vännerna en cirkus där Pippi visar att hon ÄR starkast i hela världen.
På slutet får Pippi besök av Kungen på Kurrekurreduttön, det vill säga ingen mindre än hennes pappa, Kapten Långstrump.

Välkomna till en på alla sätt spektakulär föreställning för såväl stora som små!

Ytterligare en föreställning!

Den första föreställningen har sålt som smör i solsken – och därför är vi nu glada att kunna meddela att en extra har lagts in! Denna extra börjar klockan 13.00 och bokas via ticnet.se, precis som den andre.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »