Helsingborg Arena

Johan Glans – ”World Tour of the World”

I höst återvänder den mångfaldigt prisbelönta komikern Johan Glans till standup-scenen med en ny föreställning. ”World Tour of the World” är en uppföljare till de tidigare succéerna ”World tour of Skåne” och ”World tour of Skandinavien”. Johan Glans bjuder publiken på renodlad standup i ett rasande tempo i samma anda som hans tidigare föreställningar, men med helt nyskrivet material.

Johan Glans är en av landets populäraste och mest prisbelönta komiker. Han har bland annat utsetts till Årets manliga komiker två gånger och har varit ute på flera framgångsrika standup-turnéer. 2008 åkte han ut på en ”World Tour of Skåne” och fem år senare var det dags för ”World Tour of Skandinavien”, som spelades i hela Norden och hyllades i media.

I höst ger sig Johan Glans ut på en ny standup-turné.

– Det är nästan fyra år sen jag var ute på turné sist och jag längtar verkligen efter att åka runt igen. Jag har så mycket jag vill prata om och det är så roligt att möta publiken. Sedan förra turnén har jag varit med i flera tv-serier och spelat musikal och så, men standup är min första och största kärlek, säger Johan Glans.

Sverigepremiär på Cirkus i Stockholm den 21 nov.

 

Pressröster om ”World Tour of Skandinavien”

“En fullsatt teatersalong skrattar så tårarna rinner. Oavbrutet.” Aftonbladet, betyg 5 av 5

”Han är med all rätt Sveriges just nu populäraste komiker” Expressen, betyg 4 av 5

“Här skrattas det dubbelvikt från första sekund” GP, betyg 4 av 5

“folk skrattar så att de ligger dubbelvikta på de röda stolarna” BLT, betyg 4 av 5

“Glans uppfyllde förväntningarna” Norrköpings Tidningar, betyg 4 av 5

 

 

Hungrig innan föreställningen?

Till denna show serverar Restaurang Dahlbergs en showmeny. Boka bord!

 

Praktisk info om föreställningen

HÅLLTIDER

Alla tider är cirkatider
Dörrar till foajén öppnar 90 minuter innan showen startar
Matplatserna öppnar 90 minuter innan showen startar

SHOWSTART

17/3 kl 19.30
18/3 kl 15.00 & 19.30
19/3 kl 18.00

BRA ATT VETA

Då det finns fyra föreställningar uppmanar vi er att kontrollera era biljetter så att tid och datum stämmer, då samtliga föreställningar är fullbokade.

Observera att det inte är tillåtet att ta med ytterkläder in på parkett.

BILJETTER

Alla måste ha en giltig biljett för att komma in i Arenan. Om du valt Ticketfast, glöm inte att skriva ut biljetterna, det finns inte möjlighet att göra det på plats i Arenan. Biljettkassan finns i direkt anslutning till huvudentrén. Observera att det inte är tillåtet att ta med alkohol och mat in i arenan.

KIOSKER OCH SERVERING

Det kommer finnas tre barer på plan 2, följ skyltningen. Kioskförsäljning kommer finnas i huvudfoajén samt på plan 2. Vi tar både kort och kontant. Observera att man ej får ta med alkohol in på läktaren.

MATGÄSTER

Terrass och restaurang öppnar 90 minuter innan föreställningen. Kom i god tid innan showen om ni sitter på parkett, lokalen släcks ned när showen börjar.

GARDEROB

Vi har våra garderober i huvudfoajén placerade på båda sidorna av foajén. Vi tar både kort och kontant. Observera att det inte är tillåtet att ta med ytterkläder in på parkett. Garderobsavgift 20 kr.

PARKERING OCH KOMMUNIKATIONER

Det stannar flera bussar i närheten av Arenan och det tar bara någon minut att gå från hållplatsen till entrén. Hållplatsen heter ”Olympia” här stannar Stadsbuss: nr 6, Regionbussar: 10, 220, 230, 506, 520.

Det finns en parkering i anslutning till Arenan, följ skyltningen mot Evenemangsparkering norr och Evenemangsparkering söder. Här kan du läsa mer om parkeringen i arenaområdet.

TILLGÄNGLIGHET

Personer med funktionsnedsättning kommer in genom samma entré som övrig publik. In till vänster i huvudentrén ligger sedan hiss upp till andra våningen där läktare och rullstolsterrass ligger. På grund av utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på utmärkta rullstolsplatser.
En ledsagare går med gratis på samma biljett.

HJÄLP PÅ PLATS

Vi hjälper dig gärna direkt på plats. Kontakta någon av våra evenemangsvärdar/-värdinnor om du har några frågor eller upplever några problem.

FOTOGRAFERING

Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din mobiltelefon om så önskas.

BETALNING

Det finns inte någon uttagsautomat inne på arenan, men det går bra att betala med kort.

MERCHANDISE

Merchandise kommer att säljas i huvudfoajén

 

Varmt välkommen till Helsingborg Arena!

 

 

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »