Helsingborg Arena

Joe Labero – A magic world

Labero är tillbaka, Sverigeturné 2017

Han har förbluffat människor över hela jordklotet med sin förtrollande gåva och nu är han äntligen tillbaka på svensk mark – för att fira 30 år som magiker. Men också för att vända uppochner på allt du trodde var möjligt eller omöjligt. För inget är vad det verkar i denna intima och närgångna close up-show, där Labero tar dig med på en svindlande resa genom sin magiska värld, helt utan skyddsnät.

Så välkommen att bli förförd och förundrad när en av planetens skickligaste illusionister gästar en ort nära dig i Sverige. Kom bara ihåg att du aldrig någonsin får släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…

Welcome to a magic world!

 

TERRASSPLATSER MED MAT

Till denna show serverar Restaurang Dahlbergs en tre-rätters showmeny. Avnjut denna på bästa plats på våra fina terrasser på läktaren. Terassplatserna bokas via evenemanget på ticketmaster.se.
Klicka här för bordsbokning (endast bordsbokning i restaurangen, inte på terrasserna).

MENY

Förrätt
Rimmad lax, krabbsallad, sparris, gräslökskräm samt crudite`.

Varmrätt
Oxfilé, pommes lyonnais’, ragu på svamp, grönpepparsås samt vårgrönt

Efterrätt
Crème brulée

 

ÖVRIG INFO

För företagsbokningar och gruppbokningar kontakta foretag@hbgarena.se 

Rullstolsplatser bokas på plats i Helsingborg Arenas café eller via deras telefon 042-10 31 60. Rullstolsplatser kan även bokas via 077-170 70 70.
Rullstolsbiljetten inkluderar 1 fri ledsagare med sittplats i direkt anslutning framför eller bakom rullstolsplatsen.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »