Helsingborg Arena

Impression designmässa

Designmässan som uppmärksammar lokala designers, kreatörer och formgivare – Impression 2015. 

  • Fredagen den 24 april är mässan öppen kl 13.00-19.00 för endast företag
  • Lördagen den 25 april är mässan öppen 10.00-16.00 för alla

Inträde: 95 kr st.
Förköpserbjudande: (köp via ticnet) gå två för 150 kr.
Studenter: 75 kr.
Barn under 13 år: Gratis

Regionens viktigaste mötesplats för designers.

Vi uppmärksammar lokala designers, kreatörer och formgivare – både etablerade aktörer och nya talanger. Utställarna på mässan har olika inriktningar och skapelserna är därför väldigt varierande. Att samla dem under samma tak ger dig som besökare en unik möjlighet att träffa människan bakom verket, och dig som företagare en chans att knyta många nya kontakter samlade på ett ställe. Kom och möt nya intryck, härliga upplevelser och intressanta människor som alla brinner för design!

Föreläsare på fredagen- Per Holknekt

Per Holknekt

“Superentreprenör från skateboard till kläddesign och Odd Molly. En inspirerande resa från hemlös till slipad affärsman”

Per Holknekt är en av Sveriges mest uppmärksammade entreprenörer. Han har gått från att ha varit världsmästare i skateboard via hemlös alkoholist till en av våra mest hyllade modedesigners. Per och Karin Jimfelt Ghatans är nu aktuella med ett nytt märke döpt till Non Sense som beskrivs som “coolt, snyggt, rockigt med en touch av 70-tal.

År 2002 grundade Per Holknekt succéföretaget Odd Molly. Omsättningen har mer än fördubblats varje år sedan företaget startade och värderas nu till runt en miljard kronor. Odd Molly har erhållit en lång rad utmärkelser, bland annat Årets svenska exportföretag av Stockholms Handelskammare. Det har också vunnit Prêt-a-porter-priset i International Baltic Fashion Award. År 2010 fick Per Holknekt utmärkelsen Årets grundare på Entreprenörsgalan. Han har grundat företagen Svea och Odd Molly och utsetts till Sveriges bästa butiksskyltare samt nominerats till Guldägget för kampanjerna för Svea.

Per Holknekt är en man som söker upp rädslan och utmanar den. I hans föreläsningar talar han om sin inspirerande resa från alkoholiserad uteliggare till slipad affärsman och framgångsrik entreprenör.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »