Helsingborg Arena

HBG TALKS

Under en fullmatad dag den 7 oktober hyllas livet och näringen i näringslivet med evenemanget Hbg Talks. Du kan lyssna på talare, boka en walkie talkie och följa debatter. Från varje programpunkt får du med dig nya kunskaper, insikter och erfarenheter. Välkommen till en dag fylld av mycket snack. Och ännu mer verkstad.

I år fyller Näringslivsdagarna i Helsingborg 25 år. Då byts namn, skepnad och attityd. Näringslivsdagarna blir Hbg Talks! Helsingborgsregionen är en plats för människor och företag som vill utvecklas. Och det är i mötet mellan människor som saker verkligen händer. Därför är det dags att vi börjar snacka med varandra på riktigt. Hbg Talks inspirerar till samverkan och utbyte. Här får du som företagsrepresentant med dig något som du direkt och konkret kan använda i ditt arbete.

Häng med på en engagerande och givande dag där det snackas näringsliv på ett helt nytt sätt – med möten, utbyte och dialog i fokus. Välkommen till Hbg Talks – Det händer nu!

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »