Helsingborg Arena

HBG TALKS

Välkommen till HBG TALKS!

Den 5 oktober är det dags för Hbg Talks! Hbg Talks är ett evenemang som uppmuntrar till interaktion och dialog. Här snackar vi näringsliv på ett nytt och annorlunda sätt. Vi möts! Vi interagerar! Vi pratar med varandra! På riktigt!

Årets huvudtema är modernt ledarskap tillsammans med digitalisering och kommunikation. Lyssna på talare som Alexander Bard, Elaine Eksvärd, Anna Dyhre, Tomas de Souza, Annika Steiber och Michael Wictor. Från varje programpunkt får du med dig nya klokskaper, insikter och tankar som du direkt kan använda i din vardag. På programmet finns också Power Talks och Walkie Talkies – programpunkter som levererar diskussion och dialog på ett helt nytt sätt, för det är i mötet mellan människor saker verkligen händer.

I anslutning till Hbg Talks arrangeras även flera Side Talks den 5-7 oktober med Nyföretagarcentrums temakväll, Frukostklubben, Connectdagen och Guldkärnangalan. Side Talks är fristående event med koppling till näringslivet i regionen.

Förra årets Hbg Talks blev en utsåld succé. Så boka din biljett redan idag!

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »