Helsingborg Arena

Gymnasiemässan 2015

Välkommen att besöka Gymnasiemässan i Helsingborg lördagen den 7 november mellan 10.00 och 16.00. Mässan är en samlingsplats fylld av tips och inspiration för dig som går i nian och som snart ska göra ditt gymnasieval.

De flesta gymnasieskolorna i nordvästra Skåne ställer ut, så missa inte denna unika chans att ställa frågor och ta reda på allt du vill veta om respektive skola. Du och dina föräldrar får en total överblick av gymnasieskolornas samlade utbud, program och inriktningar. Mingla runt, bli inspirerad och skaffa dig information inför gymnasievalet.

Ställ frågor och prata med lärare och elever i de olika montrarna, passa på att hämta in så mycket information som möjligt. Sitt ner en stund och lyssna på vår panel med representanter från Arbetsförmedlingen, Högskolan och Yrkeshögskolan. Besök också SYV:arnas egen monter, där du får objektiva svar på alla dina frågor.

De flesta programmen finns på flera skolor och då ger Gymnasiemässan dig en unik chans att få en egen uppfattning om vilken skola som erbjuder det som passar just dig; kursutbud, storlek på skolan, profilering, arbetssätt och mycket mera.

På arenan finns också ett café, om man känner för att ta en fikapaus.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »