Helsingborg Arena

Gymnasiemässan

 

Välkommen att besöka Gymnasiemässan i Helsingborg lördagen den 11 november 2017, en samlingsplats fylld av tips och inspiration för dig som snart ska göra ditt gymnasieval.
Gymnasieskolorna i nordvästra Skåne ställer ut med egna mässmontrar, ta chansen att ställa frågor och ta reda på allt du vill veta om respektive skola!

Du och dina föräldrar får en total överblick av gymnasieskolornas samlade utbud, program och inriktningar.
Mingla runt, bli inspirerad och skaffa dig information inför gymnasievalet. Prata med lärare och elever i de olika montrarna, passa på att hämta in så mycket information som möjligt.
Sitt ner en stund och lyssna på vår panel med representanter från Arbetsförmedlingen, Högskolan och Yrkes-högskolan.

Besök också studie- och yrkesvägledarnas egen monter, där du får objektiva svar på alla dina frågor.
De flesta programmen finns på flera skolor och då ger Gymnasiemässan dig en unik chans att få en egen uppfattning om vilken skola som erbjuder det som passar just dig! Kursutbud, storlek på skolan, profilering, arbetssätt etc.

Fri entré

 

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »