Helsingborg Arena

FC Helsingborg – KAIS Mora

Kampen om slutspelsplatserna i SSL hårdnar. Efter segern mot Granlo hemma senast ligger FCH åter på fast mark men ligan är oerhört jämn och varje poäng man kan samla på sig under de fem avslutande omgångarna kan vara skillnaden mellan slutspelsfest och ett allt för tidig säsongsavslutning.

Nästa utmaning för FCH är hemmamatchen mot KAIS Mora på lördag kl. 16.00.

För att ge FCH-spelarna största möjliga fördel av hemmaplan har FCH:s sponsor Bilforum beslutat att bjuda FCH-publiken på inträdet. Precis som vanligt i samband med gratismatcher går det att förköpa sin biljett för 20 kr via TICNET – fördelen med det är att man får välja precis var man vill sitta. Men det går naturligtvis också lika bra att bara dyka upp vid entrén och få en helt gratis biljett i handen när man går in.

Välkommen att sitta gott och gratis i världens häftigaste innebandyarena!

DESSUTOM…

FCH-Mora i SSL är inte den enda rafflande matchen Arenakomplexet på lördag. Klockan 13.00 avgörs åttondelsfinalen i Juniorallsvenskan (JAS) i Arena B. Göteborgslaget Lindås åker över Hallandsåsen för att tampas mot FCH:s obesegrade juniorlag. En SM-kvartsfinal ligger i potten. Medlemmar och årskortsinnehavare går in gratis mot uppvisande av sina kort. Vuxna betalar 30 kr, ungdomar (10-18 år) betalar 20 kr och barn under 10 år är berättigade till fritt inträde. Ingång sker från dörren i arenans nordöstra hörn, den närmst ishallen.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »