Helsingborg Arena

Eric Saade

Helsingborg är en av tre städer på Eric Saades exklusiva turné ‘STRIPPED LIVE’ i vår, och Helsingborg Arena är först ut! Med låten ”STING” direkt till final i Melodifestivalen vill Eric bjuda sina fans på en exklusiv turné – ”STRIPPED LIVE” – under våren 2015.

Liveproffset Eric Saade med band och dansare gör endast tre turnéstopp och förutom Helsingborg även Linköping och Stockholm.

Eric är en av våra starkast lysande stjärnor på den Skandinaviska popscenen. Han är killen som skakade om musikbranschen och kom trea i Eurovision Song Contest 2011 med låten Popular. I mars/april 2012 drog han över 30 000 personer till sin arenaturné Pop Explosion!

Under 2013 genomförde han ”Coming Home Tour”, släppte albumet ”Forgive Me” och Eric hann också med att göra den officiella låten för UEFA Women’s Euro 2013 – ”Winning Ground”. 2014 spenderade han med att skriva nya låtar och i november förra året släpptes nyheten att återvänder till Melodifestivalen.

Ingen åldersgräns men vi rekommenderar hörselskydd till barn under 3 år.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »