Helsingborg Arena

Emeet

Helsingborg får landets bästa e‐handelskonferens

Sveriges hetaste e‐handelskonferens Emeet kommer till Helsingborg Arena. Du som på något sätt håller på med digital handel får inte missa denna konferens. Sedan 2011 har den årliga e‐handelskonferensen Emeet ägt rum i Stockholm på Postens huvudkontor. Där träffas över 300 e‐handlare och ett 50‐tal leverantörer för en heldag med spännande diskussioner i den digitala handelns tecken. Det går snabbt när detaljhandeln flyttar ut på nätet och ny kunskap krävs konstant för att inte hamna efter. Nu meddelar Sveriges största branschtidning om e‐handel, Ehandel.se, att e‐handelskonferensen i år kommer till Helsingborg. Emeet blir Nordvästra Skånes största konferens om digital handel och kommer att samla e‐handelstalanger i regionen och från resten av Sverige för en unik inblick i den revolution som pågår inom handeln. Uppemot 10 procent av detaljhandeln sker idag på nätet och onlinehandeln växer med 15‐20 procent varje kvartal. Framtidens konsument är uppenbarligen en e‐handelskund.

Fullt fokus på att sälja på nätet

Under Emeet i Helsingborg kommer fokus att ligga på e‐handeln och hur man bäst lyckas på nätet. Både små e‐handlare och de som säljer för hundratals miljoner kronor kommer att närvara och dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Flera stora e‐handelsprofiler med framgångsrika projekt bakom sig kommer närvara.

Alla som säljer något, på nätet eller utanför, har mycket att vinna på att besöka Emeet. Leverantörer får samtidigt en unik möjlighet att se och höra vad näthandlarna har för svårigheter och problem som de vill ha hjälp med att lösa.

E‐handlare med en aktiv nätbutik går gratis. Ett begränsat antal av gratisbiljetterna inkluderar även en fantastisk e‐handelsmiddag i slutet av dagen. En middag som kommer att äga rum på H55‐paviljongen i Helsingborg. Företag som levererar tjänster till e‐handlare kan också delta men måste köpa biljetter. Dessa biljetter inkluderar middagen men finns bara i ett begränsat antal.

Maximalt kunskapsutbyte med okonferens

Emeet är inte som andra konferenser utan föddes som en knytkonferens, eller på engelska unconference. Det innebär att deltagarna är de som skapar konferensen. Emeet Helsingborg kommer dock även bjuda på föreläsningar och expertledda diskussioner på ett annat sätt än det traditionellt varit på Emeet i Stockholm. Deltagarna kommer under konferensen ha möjlighet att hålla i en session där man diskuterar ett specifikt ämne, exempelvis ”hur använder man Facebook bäst för att få nya kunder”.

Sessionerna kommer ta plats i olika rum i Helsingborg Arena. Detta koncept har varit mycket uppskattat under Emeet Stockholm men deltagarna ska vara beredda på att dela med sig av kunskap för att själva få ut något.

För mer information om Emeet:

Sanna Thurdin
Head of Events på Ehandel.se

Mobil: 0708‐19 49 50
E‐post : sanna@ehandel.se

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »