Helsingborg Arena

U21 EM-kval, Sverige – Malta

EM-KVAL U21
Kom och se morgondagens svenska landslagsstjärnor på Olympia. Succéstart för nye förbundskapten Roland Nilsson. Nästa match kommer han med laget till Olympia för att spela U21 EM-kval mot Malta, tisdag 10 oktober kl 18.45.

ÖPPEN TRÄNING
Missa inte öppna träningen på Harlyckans IP måndag 9 oktober kl 11 med autografsignering.

FÖRENINGSERBJUDANDE
Passa på att ta med hela laget på matchen, boka Föreningserbjudande för 60 kr/person (minst 10 st, max 25 st/bokning). Bokas via biljett@helsingborg.se senast 8 oktober.

MATCHPAKET

Till matchen finns två olika matchpaket – en till Sportbaren som ligger på södra läktaren och en till Rio Lounge på västra.

I Sportbaren serveras en Hamburgerbuffé med hamburgare, pulled pork, klyftpotatis och alla tillbehör som behövs för att göra sin hamburgare extra god. Pris inkl matchbiljett på östra läktaren: 320 kr. 

I Rio Lounge serveras en tvårätters buffé, måltidsdryck och fika i pausen för 595 kr per person inkl matchbiljett på bästa plats i direkt anslutning till restaurangen.

Priserna är inkl moms, vegetariskt alternativ finns på båda restaurangerna – meddelas vid bokning.
Restaurangerna öppnar 1,5 timme innan matchstart.
Boka matchpaketet på hw@hif.se senast den 6 oktober.

Olympia ligger i samma område som Helsingborg Arena.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »