Helsingborg Arena

Damlandskamp i handboll, Sverige-Brasilien

Sverige får bästa tänkbara uppladdning inför handbolls-EM i Kroatien och Ungern i december. Världsmästaren Brasilien kommer till Göteborg och Helsingborg i början av december för två högklassiga vänskapslandskamper.

– Det är helt fantastiskt att vi får hit ett av världens absolut bästa lag, Brasilien är regerande världsmästare och det blir coolt att möta dem, säger Helle Thomsen, Sveriges förbundskapten.

– Helsingborg Arena kniper åt sig en riktig godbit i Sveriges uppladdning inför EM i och med matchen mot Brasilien. Det här är ett högkvalitativt, långväga besök som jag är övertygad om kommer locka en stor publik, säger Max Granström, VD för Helsingborg Arena.

För Helsingborgs del blir det också ett mycket intressant evenemang med tanke på att staden är en av spelplatserna när Sverige arrangerar Dam-EM 2016. Förberedelserna inför EM är redan i full fart. Matchen mellan Sverige och Brasilien spelas på Helsingborg Arena den 4 december. Biljetterna släpps senare i oktober.

KONTAKT

Helle Thomsen, förbundskapten dam: +45 5194 7117
Thomas Sivertsson, förbundskapten dam: 072-200 76 18
Stefan Lövgren, general manager: 070-811 85 93
Max Granström, VD: 073-231 57 97

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »