Helsingborg Arena

Gymnasiemässa 2014

GymassanLördagen den 8 november är det dags igen för Gymnasiemässan i Helsingborg. Vi hälsar dig som snart ska göra ditt gymnasieval välkommen att besöka mässan, en samlingsplats fylld av tips och inspiration. De flesta gymnasieskolorna i nordvästra Skåne ställer ut med egna mässmontrar, så missa inte denna unika chans att ställa frågor och ta reda på allt du vill veta om respektive skola! Du och dina föräldrar får en total överblick av gymnasieskolornas samlade utbud, program och inriktningar.

Mingla runt, bli inspirerad och skaffa dig information inför gymnasievalet. Prata med lärare och elever i de olika montrarna, hämta in så mycket information som möjligt. De flesta program finns på flera skolor och då ger Gymnasiemässan dig en unik chans att få en egen uppfattning om vilken skola som erbjuder det som passar just dig! Kursutbud, storlek på skolan, profilering, arbetssätt etc.

Välkommen till årets gymnasiemässa!

Mässan är öppen mellan 10.00–16.00 och håller till i B-hallen.
Fri entré.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »