Helsingborg Arena

Carola – Drömmen om julen

Carola beger sig ut på vinterturné

Drygt 10 år har gått sedan succén med ”Jul i Betlehem” för Carola Häggkvist. Nu har hon stått i studion på hemmaplan och på sitt personliga sätt tolkar hon våra mest älskade julsånger och även nyskrivna melodier. I vinter beger hon sig ut på den nya turnén ”Drömmen om julen” som har Sverige-premiär på Malmö Live den 25 november.

Albumet ”Drömmen om julen” är ett musikaliskt samarbete mellan Carola Häggkvist, producenten Peter Nordahl och kompositören-dramaturgen Ulla-Carin Nyquist. För den breda publiken är Peter Nordahl mest känd som producent och arrangör till kritiker- och publikhyllade albumserien Hommage med Sven-Bertil Taube.

– Jag känner mig oerhört förväntansfull över att få sjunga de nya sångerna ‘live’ för min publik i de vilsamma och vackra arrangemangen producerade av Peter Nordahl i den kommande julturnén ‘Drömmen om julen’, hälsar Carola.

 

Middag på terrassen?

Till denna show serverar Restaurang Dahlbergs en tre-rätters showmeny. Avnjut denna på bästa plats på våra fina terrasser på läktaren.
Boka bord på terassen.
Boka bord i restaurangen.

 

Meny

Förrätt
Lättrökt torsk, variation på rödbetor, färskost, picklad grönt, frasig lök, brioche

Huvudrätt
Kalvytterfilé, potatisgratäng, gröna bönor, bacon, ragu på fänkål, puylinser och rödlöksmarmelad, cafè de Parissmör

Efterrätt
Dahlbergs pannacotta
Kaffe

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »