Helsingborg Arena

Bröllopsmässan 2016

Helsingborgs Bröllopsmässa är en av Sveriges äldsta och mest etablerade bröllopsmässor. Här möts man för att inspirera och fascinera blivande brudpar. 26 år av inspiration!

Öppet 11.00-17.00

Fashion Shows: 12.00, 14.00 och 16.00.
För 26 året i rad anordnar vi en bröllopsmässa i Helsingborg. Syftet är att ge alla blivande brudpar en inspirerande och fascinerande dag samt att få ta del av vad våra utställare har att erbjuda.

TA CHANSEN ATT MÖTA EXPERTERNA
Alla våra utställare är experter på sitt område och det finns många goda möjligheter att få ta del av deras specialistkompetens.
Vi samlar de mesta och de bästa ur en mängd branscher.

Utställarna är t.ex. klädbutiker för både honom och henne, hotell, cateringföretag, fotografer, eventföretag av olika slag, hår och skönhets företag, resebyråer, guldsmeder, blomsterhandlare, friskvårdsföretag, lokaluthyrare, dekoratörer, konditorier etc, etc och alla finns där för att få delge just dig sina specialkunskaper.

TA CHANSEN ATT FÅ RABATTER
Många av våra utställare har generösa mässerbjudande som bara våra besökande får ta del av!

TA CHANSEN ATT TÄVLA OCH VINN !
Bröllopsmagasinet tävlar ut många fina produkter, endast till våra mässbesökare. Besök deras monter!

GILLA BRÖLLOPSMÄSSAN PÅ FACEBOOK !
Och få alla de senaste uppdateringarna först…

ENTRÉPRISER
Entré 140:- (inkl Bröllopsmagasinet värde 89:- )
Barn under 12 gratis entré i målsmans sällskap

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »