Helsingborg Arena

Bröllop i kikarn

Succégänget från Vallarna åker på stor turné över hela landet! Claes Månsson gör bejublad comeback när det är dags för en fristående uppföljare på fjolårets hyllade skrattfest. Välkommen till ett lustspel med hela humoreliten!

Över 80.000 gäster har skrattat med oss i sommar på Vallarna och under turnén i höst. Nu i helgen gästar Dag-Otto och gänget Helsingborg med den helt nyskrivna och kritikerrosade föreställningen Bröllop i Kikarn. Med sig på scen har han publikfavoriter som Claes Månsson, Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Mikael Riesebeck, Jeanette Capocci, Jan Holmquist och Karin Bergquist. För manus står Lars Classon och Jojje Jönsson och för regi Ulf Dohlsten.

HANDIKAPPLATSER/LEDSAGARE

Handikapplatser finns på terrass C. Ledsagare följer med gratis. Rullstolsplatser bokas på plats i Helsingborg Arenas café eller på telefon 042-10 31 60. Rullstolsplatser kan även bokas via 077-170 70 70.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »