Helsingborg Arena

News

Videopuff-arenan

Evenemangsvaktmästare till Arenan sökes

Som Evenemangsvaktmästare arbetar du i team tillsammans med 5 vaktmästare och då ingår det att utföra enklare fastighetsunderhåll, städning av sportgolv, iordningsställande inför konferenser samt förberedelser inför idrottsträningar och matcher på Helsingborg Arena. Du ingår även i larm och säkerhets-organisation under evenemang.

Evenemangsvaktmästaren är också delaktig i arbetet med evenemangsplanering och evenemangsgenomförande utifrån det praktiska perspektivet. Man ska även kunna köra enklare ljud, ljus och bildproduktion vid t ex konferenser, närvara vid konsertgenomförande på samtliga våra anläggningar, Helsingborg Arena, Sofiero, Konserthuset, Stadsteatern samt Grytanscenen i Slottshagen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av evenemangsgenomförande, teknikunderhåll, fastighetsunderhåll och har god datorvana. Truckkort, liftkort, heta arbete och tidigare arbete med systematiskt brandskyddsarbete ses som meriterande.

Vi ser att du som person är lösningsorienterad, ordningsam och drivande.

B-körkort är ett krav.

Lön: Helsingborg Arena och Scen tillämpar individuell lönesättning.

Arbetstid: Heltid, oreglerad arbetstid (utgångspunkt 08:00-17:00).

Start: Enligt överenskommelse.

Ansökan skickas senast 14 augusti med rubriken Evenemangsvaktmästare till rekrytering.hasab@helsingborg.se

Har du frågor angående tjänsten kontaktar du Ulf Luckman, arbetsledare, ulf.luckman@helsingborg.se

Facklig kontakt Camilla Jönsson Camilla.jonsson@kommunal.se

Comments are closed.

Helsingborg-Arena-vaster-750x500

Om Helsingborg Arena

  Om Helsingborg Arena Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang.  Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om[…]

Läs mer »